Siirry suoraan sisältöön

Valmiuden ja
varautumisen suunnitelmat
sopimuksen mukaan

Palvelukonsepti

Laadin valmiussuunnitelmat ISO-22301:2012 ja ISO-22330:2018 -standardien mukaisesti asiakkaan kanssa yhteistyössä asioista vastaavien avainhenkilöiden sekä paikallisen pelastuslaitoksen toiveita kuunnellen. Koska pelastuslaitokset koordinoivat valmiussuunnittelua, yhteistyö heidän kanssaan on ollut  kiinteää ja saumatonta.

Voin myös auttaa muun muassa valmiusharjoitusten koordinoinnissa, tiedonkulun järjestelemisessä, päivittäistavarahuollon suunnitelmien sekä hälytysjärjestelyiden laadinnassa sekä koulutuksessa. Suunnitelmien toimivuus ja selkeys, päivitettävyys sekä päällekkäisyyden vähentäminen ovat päätavoitteena. Kun suunnitelmat tehdään samaan aikaan, saadaan ne myös toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisävaihtoehtoja

Päätavoitteenani on aina suunnitelmien toimivuus ja selkeys, päivitettävyys sekä päällekkäisyyden vähentäminen. Kun suunnitelmat tehdään kokonaisuus huomioiden, saadaan ne myös toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tarvittavat toimenpiteet toteutetaan aina ennalta sovitusti, mutta myös lisätoimien järjesteleminen onnistuu sikäli kun tarvetta ilmenee.

VIRVE-toimintojen järjestely ● hälytysjärjestelyt ● ohjeistukset ● manuaalit ● päivittäistavarahuollon suunnitelmat ● harjoitusten koordinointi ● suunnitelmarakenteen uudistukset ● pelastussuunnitelmat ● tilannekuvanhallinnan järjestely